Vinn en fantastisk bil i Hayes sin loddtrekning

Har du noen gang drømt om å cruise rundt i byen i en elegant, kjapp og toppmoderne bil? I dag har du sjansen til å gjøre din drøm til virkelighet! Vi presenterer stolt Hayes sin T20-loddtrekning, en bil som vil ta din kjøreglede til nye høyder.

T20 tilbyr flott design og imponerende detaljer, denne bilen vil umiddelbart tiltrekke seg oppmerksomheten til forbipasserende. Uansett om du kjører rundt i byen eller er ute på landeveien, vil T20 alltid skille seg ut fra mengden.

Den toppmoderne bilen ikke bare ser bra ut, men har også noen moderne spesifikasjoner som skjuler seg under panseret. Uansett om du er en fartsentusiast eller bare verdsetter jevn og kraftfull akselerasjon, vil T20 levere en kjøreopplevelse som overgår forventningene dine.

Ikke minst kommer bilen fulloppgradert, dersom du er den heldige vinneren vil Hayes i tillegg sponse alt av kosmetiske oppgraderinger du kan tenke deg. 

Det er ikke hver dag du får muligheten til å eie denne bilen helt uten å tømme bankkontoen. Dersom du ønsker å være en av de som kan vinne denne bilen kontakt Daniel Hagen på tlf.42504639 eller besøk Hayes på 7173. Det koster 10 000.- per lodd, og er totalt 135 lodd. Vi håper flaksen er på din side, masse lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *