Frogner-området i uro etter dramatisk biltyveri og gisselsituasjon

Det har vært en dramatisk natt i Frogner-området etter at politiet fikk inn en melding om et bestilt biltyveri, også kjent som «boosting». Meldingen kom inn klokken 22:42, og politiet fikk vite at en Nissan Skyline R36 GTR skulle bli stjålet.

Da politiet ankom stedet, så de 6 til 8 mulige gjerningsmenn. Politiet rykket ut med flere patruljer og 2 helikoptere for å jakte på gjerningsmennene. Under biljakten ble flere personer tatt som gisler, og gjerningsmennene krevde at de skulle få fylle tanken.

Biljakten fortsatte i en stund før gjerningspersonen krasjet stygt på E-134 ved postnummer 9245 klokken 23:17. Passasjeren ble kastet ut av frontruten mens føreren fortsatt satt i bilen. Politiet omringet deretter føreren og arresterte ham.

Ambulansetjenesten ble varslet om hendelsen og sendte flere ambulanser til stedet for å behandle skadene til føreren og passasjeren. Etter at de ble behandlet, ble de fraktet til arresten klokken 00:40 uten noen dramatikk.

Under prosesseringen av de pågrepne oppsto det en gisselsituasjon utenfor politistasjonen. Fire gjerningsmenn holdt fire personer som gisler og krevde at føreren av bilen skulle løslates. Etter enda en biljakt krasjet føreren av bilen i en lokal i krysset ved postnummer 7195.

Både føreren og passasjeren ble fraktet til sykehuset og fikk behandling for skadene. Hendelsen har skapt mye uro i Frogner-området, og politiet har bedt vitner om å melde seg og gi all informasjon som kan være til hjelp i etterforskningen.

Det er ikke første gangen slike hendelser har skjedd i området, og politiet har lovet å gjøre alt de kan for å stanse denne typen kriminalitet. Samtidig advarer de mot å ta loven i egne hender og oppfordrer publikum til å rapportere mistenkelig aktivitet til politiet.

Frogner-området vil nå bli nøye overvåket av politiet, og de vil øke patruljeringen i området for å forhindre at slike hendelser skjer igjen. Politiet ber også publikum om å være forsiktige og unngå å bevege seg alene om natten.

FOTO: Tilsendt
FOTO: Oslo Politidistrikt

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *