Masseskyting på sykehuset i Ullevål

Det har oppstått en alvorlig situasjon på Ullevåll sykehus i Oslo. Ifølge rapporter er det en masseskyting på sykehuset, og hele området er nå under lockdown.

De første meldingene om skytingen kom inn til politiet rundt klokken 23 i dag, og siden da har det vært en massiv politiinnsats på stedet. Politiet har bedt folk om å holde seg unna området mens de prøver å håndtere situasjonen.

Ullevål sykehus har også utstedt en uttalelse om situasjonen, der de oppfordrer alle ansatte og pasienter til å holde seg inne på sine respektive avdelinger og følge instruksjonene fra sykehuspersonalet.

 – Vi kan bekrefte at det pågår en alvorlig hendelse på sykehusområdet, og vi jobber tett med politiet for å sikre at situasjonen håndteres på en sikker måte, sier sykehusets talsperson i uttalelsen.

Foreløpig er det ikke kjent hva som har utløst skytingen eller om det er noen skadede eller drepte.

Denne hendelsen har sendt sjokkbølger gjennom byen, og det er en påminnelse om den alvorlige trusselen som vold og terror utgjør i dagens samfunn. Våre tanker og bønner går til alle som er påvirket av denne situasjonen, og vi vil fortsette å følge utviklingen nøye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *