VinduPussy AS tilbyr ny arbeidsmulighet i Oslo. – men til hvilken pris?

Som en nyetablert bedrift i Oslo har VinduPussy AS startet opp med en annerledes tilnærming til vindusvask. Bedriften tilbyr enkeltpersoner og små grupper å jobbe med å vaske vinduer i byen.

Jobben innebærer å bruke en jobbbil til å kjøre til ulike steder for å vaske vinduer. Det er en fordel å være to eller flere personer, da det krever en person i kranen for å heve og senke den. Etter at jobben er fullført, leveres jobbbilen tilbake til arbeidsgiveren for å få utbetalt lønn.

Det er imidlertid uklart hvor mye VinduPussy AS betaler sine ansatte. En kilde hevder at lønnen ikke overstiger to eller tre tusen kroner.

Selv om det kan virke som en enkel og ukomplisert jobb, er det viktig å huske på at vindusvask innebærer risiko for skade på både person og eiendom. Derfor bør alle som utfører denne typen arbeid, ha nødvendig opplæring og utstyr for å sikre en trygg arbeidsplass.

Det er også verdt å merke seg at det er etterspørsel etter vindusvaskere i Oslo-området, og VinduPussy AS kan være et alternativ for enkeltpersoner eller små grupper som ønsker å jobbe på denne måten.

Det er likevel viktig å huske på at enhver jobb bør betale en rettferdig lønn for arbeidet som utføres. Det er ikke alltid enkelt å få informasjon om lønn og arbeidsforhold, men det er viktig at arbeidsgivere er åpne og transparente om slike spørsmål.

VinduPussy AS har en interessant forretningsidé, men det gjenstår å se om selskapet vil tilby rettferdige lønninger og sikre arbeidsforhold for sine ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *