Loddtrekning hos Dagbladet: Vinn en luksuriøs Mercedes G63

Dagbladet er begeistret for å kunngjøre en spennende loddtrekning som gir deg sjansen til å vinne en helt unik premie – en glitrende Mercedes G63 fra superauto! Dette er en enestående mulighet til å eie en bil med en verdi på hele 2,6 millioner kroner. Ta del i spenningen, og vær med på å gjøre drømmen om å eie en luksuriøs bil til virkelighet!

Vinn drømmebilen

Denne eksklusive loddtrekningen er en sjelden mulighet for alle bilentusiaster til å eie en Mercedes G63 – et ikon av luksus og kraft. Med sine imponerende kjøreegenskaper og luksuriøse design, er denne bilen virkelig en drøm å kjøre.

Slik fungerer loddtrekningen

For å delta i loddtrekningen, må du kjøpe et lodd til kun 10.000 kroner. Vi har totalt 300 lodd til salgs, så du har en god sjanse til å vinne denne fantastiske bilen. Loddene kan kjøpes ved å oppsøke Dagbladet sitt lokale og kontakte en av våre ansatte. For å gjøre det enklere for dere å finne rett person å snakke med, vil de ansatte bære Dagbladet-skilt.

Tid og sted for trekningen

Loddtrekningen vil finne sted idag kl. 19.15 utenfor hovedinngangen til Dagbladet. Bilen vil stå utstilt der, og alle deltakere vil få anledning til å beundre den skinnende Mercedes G63 under loddtrekningen.

Bli kjent med vårt lokale

Under loddtrekningen vil Dagbladet låse opp alle sine dører, og deltakerne vil få en unik mulighet til å ta en rundtur i våre lokaler. Vi ønsker å gi dere et innblikk i hvordan vi arbeider og gir ut våre kjente nyheter og artikler. Det vil være en flott anledning til å bli kjent med vårt dedikerte team og den imponerende redaksjonen.

Kontant betaling

Vi oppfordrer deltakerne til å betale for loddene i kontanter, for å gjøre prosessen rask og enkel. Den nærmeste minibanken befinner seg på uwu sin parkeringsplass, slik at dere kan enkelt få tilgang til kontanter før dere kjøper loddene.

Dagbladet ser frem til å dele denne spennende opplevelsen med dere alle. Ikke gå glipp av sjansen til å vinne en eksepsjonell Mercedes G63 verdt 2,6 millioner kroner! Sett av datoen, kjøp et lodd, og bli med oss på denne uforglemmelige begivenheten!

 

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *