Gisselsituasjon på sykehuset

En hendelse på en kiosk eskalerte seg til å bli en stor gisselsituasjon på et sykehus i dag. Ifølge politiet hadde en bevæpnet gjerningsperson tatt en person som gissel, og sto og forhandlet med politiet mens han holdt en pistol i hånden.

Det er uklart hvorfor hendelsen eskalerte seg til å bli en gisselsituasjon, og politiet kan ikke kommentere saken helt ennå. Ambulansen har imidlertid bekreftet at det ikke har skjedd noen skader fra hendelsen.

FOTO: Noah Emilio Hansen

Gisselsituasjonen på sykehuset har skapt stor uro og bekymring blant pasienter, pårørende og ansatte. Sykehuset har iverksatt tiltak for å beskytte pasientene og begrense ulempene så mye som mulig.

Politiet har satt inn store ressurser for å løse situasjonen på en trygg og kontrollert måte. De oppfordrer alle som er i området til å følge anvisninger fra politiet og holde seg unna området.

Situasjonen er fortsatt pågående, og politiet vil komme med mer informasjon så snart de kan. Vi oppfordrer alle til å følge med på nyhetsoppdateringer for å få den siste informasjonen om denne alvorlige hendelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *