DB-Lista dag 3?

Etter gårsdagens uheldige hendelse har vi nøye vurdert om det er best å avlyse resten av festivalen. Etter grundig diskusjon og hensyn til deres sikkerhet, har vi likevel bestemt oss for å gjennomføre noe spesielt for dere.

Vi ønsker å berolige dere med at vi tar deres sikkerhet på alvor. Derfor vil politiet være tilstede på området gjennom hele kvelden for å sikre at alt går knirkefritt.

I morgen kveld har vi planlagt en mer dempet feiring, men likevel med fantastisk livlig musikk. Dere kan se frem til en spesiell opptreden fra den talentfulle artisten Jimmy Varco, som vil fremføre tre av sine beste låter kl. 21.00. Dette blir en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Men det er ikke alt – etter den fantastiske opptredenen vil Jimmy også ha æren av å trekke vinnerloddet av en helt spesiell premie: en Porsche 911! Vi vet at mange av dere har ventet spent på dette øyeblikket, og nå har dere sjansen til å vinne denne fantastiske bilen hvis dere har kjøpt lodd av oss tidligere.

Vi kommer til å samle oss på scene området kl. 20.00 for å avslutte juli måned med en uforglemmelig kveld sammen. La oss vise at vi kan stå sammen som en sterk fellesskap etter gårsdagens hendelse.

Vi ønsker også å gi dere muligheten til å være med på å forme musikken for kvelden. Hvis dere har musikkønsker, så send en mail til #amalieask, så vil vi gjøre vårt beste for å inkludere ønskene deres i kveldens musikkprogram.

Vi håper at alle har kommet seg bra etter skuddhendelsen i går, og vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at resten av festivalen blir trygg og underholdende.

Vi gleder oss til å se dere alle i morgen for å feire livlig musikk, spennende opplevelser og muligheten til å vinne den fantastiske Porsche 911!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *