Pål Petersen og Kim Ketil Kristiansen utnevnt som nye politidirektører i Oslo

Oslo politidistrikt har nylig gjennomgått en omfattende omorganisering av ledelsen, som har resultert i at Pål Petersen og Kim Ketil Kristiansen nå har blitt utnevnt som de nye politidirektørene.

Petersen, som tidligere hadde en annen stilling i ledelsen, ble utpekt som politidirektør, mens Kristiansen ble utnevnt som assisterende politidirektør.

Ifølge Petersen var omrokkeringen av ledelsen nødvendig, selv om det førte til at han selv mistet sin tidligere stilling. Han insisterte på at alle stillinger var like viktige og at ingen endringer var verken en nedgradering eller en forfremmelse.

Kristiansen, som Petersen tidligere hadde jobbet som direktør med, ble beskrevet som en dyktig leder av Petersen. Han var også glad for å være tilbake til en stilling han følte seg hjemme i, selv om nedrykket hadde vært en nedtur.

– Det blir jo spennende, vi har satt sammen en helt ny ledelse og så får vi se hva vi får til. Satser på at dette er en god løsning, uttalte Petersen optimistisk.

Som nye politidirektører har Petersen og Kristiansen en stor oppgave foran seg med å lede en av landets viktigste politidistrikter. Men med sin tidligere erfaring og en positiv innstilling til fremtiden, vil det være spennende å se hva de kan oppnå sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *