Skyting mot politiet i Gamle Oslo. – Mistenker nyoppstartet gjeng for angrepet

I dag ble det rapportert om en stor politiaksjon i Gamle Oslo etter at en gruppe mennesker hadde åpnet ild mot politiet. Ifølge politiet var det en nyoppstartet gjeng ved navn Marabuntas som sto bak skytingen.

Politiet har uttalt at årsaken til angrepet er uklar, men at de mistenker at det kan ha vært på grunn av en økende spenning mellom Marabuntas og beredskapstroppen, som var til stede i området deres.

– Vi kan bekrefte at en gruppe mennesker har skutt mot våre tjenestemenn uten noen åpenbar grunn. Vi tar denne saken svært alvorlig og jobber nå på spreng for å identifisere de ansvarlige og bringe dem til ansvar, uttalte en politibetjent.

Politiet har satt i verk en omfattende etterforskning og ber alle som har informasjon om hendelsen om å ta kontakt med politiet så snart som mulig.

Marabuntas er en relativt nyoppstartet gjeng som har vært i politiets søkelys de siste timene..

Situasjonen i Gamle Oslo er fortsatt spent, og politiet har økt sin tilstedeværelse i området for å hindre at situasjonen eskalerer ytterligere. Samtidig ber politiet om ro og samarbeid fra lokalsamfunnet for å bidra til å løse denne alvorlige hendelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *