DB-Lista: Bilettsalg og Praktisk Informasjon!

Dagbladet er stolte av å presentere DB-Lista, en fantastisk festival skapt i samarbeid med Visitnorway, en nyoppstartet bedrift som deler vår entusiasme for kultur og opplevelser. Bli med oss og opplev god stemning, moro og et åpent tivoli med spennende attraksjoner for alle!

Velkommen til DB-Lista!

I dag, 28/07/2023, åpner vi dørene til DB-Lista, en festival som vil gi deg en minnerik opplevelse. Møt opp ved den store scenen på postnummer 8004, hvor våre ansatte vil ønske deg velkommen til denne spektakulære begivenheten.

God Stemning og Åpent Tivoli

På DB-Lista er fokuset på å skape god stemning og fellesskap. Vi vil at du skal ha det gøy og nyte festivalen til fulle. Derfor har vi åpnet tivoliet for alle, slik at alle kan glede seg over spennende attraksjoner. Ta med venner og familie og nyt en herlig dag sammen!

Praktisk Informasjon og Bilettsalg

Bilettsalget starter klokken 19.45 i dag. Våre ansatte vil være klare i bilettlukene for å selge festivalpass til den rimelige prisen av 500 kr. Vi anbefaler at du tar med kontanter, da vi ikke har minibank i nærområdet.

Etter at du har sikret deg billetten, kan du enkelt kjøre rett frem til parkeringsgarasjen og parkere bilen din inn i garasjen.

Hele Helgens Program

Med en billett til DB-Lista får du tilgang til alle arrangementer gjennom hele helgen. Det betyr at du kan glede deg over festivalfølelsen hele veien! Våre ansatte vil ønske deg velkommen ved scenen og gi deg en gjennomgang av helgens program.

I morgen vil vi publisere programmet for lørdagskvelden, som vil gjøre hele festivalopplevelsen din enda mer spesiell!

Vel Møtt til DB-Lista!

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til DB-Lista, en festival som handler om god stemning, moro og fellesskap. Ta med deg godt humør og bli med oss på denne unike reisen!

Vi gleder oss til å se deg der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *