Oslo universitetssykehus: Helseattest sikrer deg om uhellet er ute.

Oslo universitetssykehus tar initiativ til å innføre en ny helseattest for byens innbyggere. Denne helseattesten har som formål å lette kommunikasjonen mellom sykehusets ansatte og pårørende, samtidig som den gir informasjon om eventuelle medisinallergier. Beboere i byen kan enten fylle ut attesten på nett via følgende lenke: https://forms.gle/QiHmEaDdJKBfHXs88, eller bestille time på sykehuset for å få utført en helsesjekk. Ved elektronisk innsending er det viktig at man personlig møter opp på sykehuset og fremviser gyldig legitimasjon for å bekrefte identiteten sin.

Den nye metoden er for å forbedre kommunikasjonen og sikkerheten for sine pasienter. I tillegg til å lette kommunikasjonen med pårørende, gir helseattesten også informasjon om eventuelle medisinallergier. Dette er av stor betydning for sykehuset og personalet, da det sikrer at riktig medisin og behandling blir administrert uten risiko for allergiske reaksjoner.

Ved å fylle ut helseattesten gir pasientene sykehusets ansatte tillatelse til å kontakte deres pårørende i tilfelle en nødsituasjon oppstår. Dette kan være til stor hjelp når det haster å informere familiemedlemmer om pasientens tilstand eller behov for videre oppfølging.

For de som foretrekker en grundigere helsesjekk og utfylling av attesten, kan man bestille time på sykehuset. Dette gir pasientene muligheten til å få ytterligere veiledning og svar på eventuelle spørsmål de måtte ha.

Oslo universitetssykehus understreker viktigheten av at innbyggerne tar del i dette initiativet, da det vil bidra til en bedre og tryggere helsehåndtering. Ved å fylle ut helseattesten og oppdatere informasjonen jevnlig, kan sykehuset sikre best mulig oppfølging og behandling av sine pasienter. Ved å delta i dette initiativet bidrar innbyggerne til en bedre helsehåndtering og økt trygghet for både seg selv og deres pårørende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *