DB-lista Dag 2: Bedriftsutstillinger og underholdning tar scenen til nye høyder

Et nydelig oppmøte i går satte standarden for DB-lista, og dag to ser ut til å bli enda mer spektakulær. Med fjerning av bilettluker og gjerdene langs inngangen, har vi nå skapt et romsligere område for alle de fantastiske bedriftene som har blitt invitert til arrangementet i dag.

Ikke bare har vi gjort det mer tilgjengelig for bedriftene, men vi har også lyttet til tilbakemeldingene fra gårsdagen og foretatt noen forbedringer. Kvartalet kebab har nå fått en ny plassering, slik at de nå vender mot scenen og er mye nærmere. Dette betyr at publikum kan nyte de herlige duftene samtidig som de nyter underholdningen på scenen.

Og snakk om underholdning! I dag vil stemningen bare stige, med fantastisk musikk som vil fylle luften utover kvelden. Vi starter oppsettet av området klokken 19.00, og bedriftene som ønsker å sette opp utstillinger av biler rundt på parkeringsplassen er velkomne til å gjøre det når det passer dem. Det er førstemann til mølla når det gjelder plass, så vi anbefaler å være tidlig ute for å sikre seg den beste plassen.

Men ikke bare musikk og bedriftsutstillinger er på programmet i dag. Vi har fått inn en rekke påmeldinger fra fantastiske folk her i byen som ønsker å opptre på scenen. Blant de som vil imponere publikum med sine ferdigheter er Halvstein og Lars, Mathias Dahl, Mario Ludvigsen og Dominiq Garcia. Showet starter rundt 21.00 og vil vare utover kvelden og natten. Og for de som føler seg inspirert og har lyst til å vise frem sine talenter, vil vi også ha muligheten for åpen scene i ettertid.

Dag to av DB-lista har virkelig mye spennende å by på, og vi gleder oss til å se hva dagen bringer, Vi har jobbet hardt for å gjøre dette til en minneverdig opplevelse for alle besøkende, og vi er takknemlige for den fantastiske responsen vi har fått så langt.

Så hvis du ikke allerede har planer for kvelden, ta turen til DB-lista og bli med på en uforglemmelig opplevelse. Vi kan love deg musikk, underholdning, bedriftsutstillinger og god stemning! Vi ses der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *