Alvorlige påstander om Hayes. – Meldinger om oppsigelser uten gyldig grunn

Hayes står i hardt vær etter anklager om alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven. Ifølge flere tipsere skal ansatte være sagt opp uten gyldig grunn, kun gjennom dårlige begrunnede tekstmeldinger.

En kilde hevder at det totalt er to ansatte og en lærling som skal ha blitt sagt opp på denne måten, nemlig helt uten en skikkelig prosess. To politibetjenter møtte også opp på stedet, betjentene sa seg enig i at det ledelsen på Hayes hadde gjort var feil, og anbefalte Hayes sine tidligere ansatte å ta opp dette med en advokat.

Et trygt arbeidsmiljø med profesjonelle sjefer og ledere er avgjørende for trivsel og produktivitet i norske bedrifter. Arbeidstakere fortjener et miljø der de kan føle seg verdsatt, respektert og beskyttet. Dette er derfor påstander som bør tas på alvor. Dette kan påvirke kundene sitt syn på bedriften, og ikke minst de som styrer den. Det er derfor viktig at dersom Hayes kjenner seg igjen i disse påstandene burde de ta hånd om dette umiddelbart.

Hayes sin daglige leder Kimmi Søvne hevder at oppsigelsene har sin bakgrunn i brudd på arbeidskontrakten. 

-Jeg kjenner meg overhode ikke igjen i noe brudd på arbeidskontrakten, uttaler en anonym blant de som ble sagt opp.

Det er viktig å merke seg at påstandene som er fremsatt om urettferdige oppsigelser hos Hayes, kun er basert på tips fra anonyme kilder og ikke er bekreftet av pålitelige kilder. Arbeidsmiljøloven gir klare retningslinjer for hvordan oppsigelser skal håndteres, og det er avgjørende at ansatte får rettferdig behandling og at deres rettigheter respekteres.

Dagbladet vil følge denne saken nøye og oppdatere leserne så snart mer informasjon blir tilgjengelig. Det er viktig å merke seg at inntil påstandene blir bekreftet eller avkreftet av pålitelige kilder, skal de behandles som ubekreftede anklager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *