Jobbmulighet hos Mathias Dahl Advokat AS

Mathias Dahl Advokat AS tilbyr nå spennende karrieremuligheter for nyutdannede jurister med spesialisering innen strafferett. Som en del av deres juridiske team vil du få sjansen til å arbeide i attraktive lokaler på rådhuset og nyte godt av et stimulerende arbeidsmiljø som de mener er avgjørende for felles suksess. De er forpliktet til å skape et miljø der du kan utvikle deg og trives.

I opplæringsperioden vil du få muligheten til å ta advokatbevilling, og for den rette kandidaten er det store vekstmuligheter med riktig innstilling og motivasjon. De søker engasjerte og dedikerte jurister som ønsker å håndtere strafferettslige saker, veilede klienter og bidra i ulike oppgaver etter behov.

Som jurist hos dem vil dine ansvarsområder inkludere å representere klienter i strafferettslige saker, være en bidragsyter under rettssaker, eventuelt anker og forhandlinger. Det er viktig å ha god innsikt i lover og regler for å kunne utvikle solide juridiske argumenter. Du vil også være rådgiver for klienter angående deres rettigheter, plikter og juridiske alternativer. Samarbeid med politiet, påtalemyndigheten og andre juridiske fagpersoner for å håndtere strafferettslige saker på en effektiv og profesjonell måte vil være en del av din rolle.

De ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner:

  • Juridisk embetseksamen (advokatbevilling håndteres ved ansettelse)
  • Solid kunnskap om lokale lover
  • Evnen til å håndtere flere saker og arbeide under tidspress
  • Nøyaktighet og oppmerksomhet på detaljer
  • Etisk og profesjonell opptreden

Dersom du er en dedikert jurist som ønsker å være en del av deres dyktige team, er dette en mulighet du ikke bør gå glipp av. Mathias Dahl Advokat AS ser frem til å ønske deg velkommen til deres firma og bidra til din faglige og personlige vekst.

Søknad sendes til assisterende daglig leder Christian Juul Abelsen

Tlf. 91012929 eller dmail: linnerusken

Søk nå og ta del i deres engasjerende og profesjonelle miljø.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *